Over ons

Vejibag wordt in Europa gedistribueerd door Eco warehouse. Ellen & Johan Visser zijn de eigenaren van Eco warehouse en hebben een eigen visie op de verkoop en distributie van alle Eco warehouse producten:

Meer en meer mensen zijn zich bewust dat we in een drukke, hectische wereld leven met veel afval en vervuiling. Zo ook wij!

Geïnspireerd door onze mooie woonomgeving op de natuurrijke Veluwe proberen wij steeds bewuster om te gaan met ons eten en ons afval, om zo beter met onszelf en onze aarde om te gaan. Met Eco warehouse willen we daar een stukje aan bijdragen. Daarom zijn wij continu op zoek naar duurzame en eerlijke producten waaraan wij meer bekendheid willen geven en die ook leuk, mooi en praktisch zijn!

Op deze website vindt u alle informatie over het product Vejibag. Voor meer producten en ons volledige assortiment, klik hier om naar de website van Eco warehouse te gaan.

Wij verkopen in de EU aan winkeliers. Particuliere klanten kunnen terecht bij onze verkooppunten of op www.ecowarehouse.nl .

Vejibag. Minder verspilling van groenten!